From SwPatWiki

Main: Doksik

A Kormány az EU döntéshozatali tevékenységében való hatékony részvételünk érdekében szabályozta a döntéshozatali eljárást és annak fórumait (1007/2004. Korm. határozat). Megalakult az Európai Koordinációs Tárcaközi Bizottság (EKTB), amelynek tagja dr. Ficsor Mihály az MSZH elnökhelyettese. Vezetésével szakértői alcsoport alakult, amelynek feladata a szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdésekben a hazai álláspont kialakításának segítése.

Vesd össze az MSZH, MIE és az MSZJF tagjait, képviselőit... MSZH jogi elnökhelyettes| MSZH elnök| MIE Társelnök és elnökségi tag| MSZJF/ALAI Elnök

Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület (MIE) ÁLLÁSFOGLALÁS A SZÁMÍTÓGÉPPEL MEGVALÓSÍTOTT TALÁLMÁNYOK SZABADALMAZTATHATÓSÁGÁRÓL: állasfoglalás „MIE_allasfoglalas.doc” állomány tartalma szerint (File->Adatlap->Egyéni->_EmailSubject mező értékét elolvasva) valójában a „MIE állásfoglalás a Microsoft részére”. (A Fővárosi Bíróság 1999. március 23-án kelt végzése a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesületet közhasznú szervezetté minősítette).

Az ALAI (MSZJF) Egyesület közgyűléséről 2004. március 24. napján tartott éves rendes közgyűlésének jegyzőkönyve. A jegyzőkönyv 9. oldala érdekes. 2004. augusztus 24. 15:40 Közgyűlési jegyzőkönyv Jegyzokonyv_ 2004_marcius_24_Kozgyules_vegleges.doc (313856 Byte)

Retrieved from http://swpat.zpok.hu/pmwiki/pmwiki.php/Main/Doksik
Page last modified on June 27, 2005, at 05:36 PM